Udgivet i Skriv en kommentar

Om WordPress

WordPress er verdens mest udbredte CMS (Content Management System) for hjemmesider og blogs og koster fra 25 kr./md.

Wiki siger bl.a. om WordPress:

“I Danmark tilbyder mange hostingudbydere såkaldte 1-klik-installationer med WordPress, hvor brugeren med et tryk på en knap får en færdig installation på sit domæne. Dermed slipper brugerne for at installere systemet manuelt. I de senere år er WordPress blevet selvkørende med automatiske sikkerhedsopdateringer, som sikrer, at indehaveren af bloggen altid har den seneste softwareversion uden at skulle sætte sig ind i de nærmere tekniske krav.”.

WordPress siger selv:

“WordPress.com allows you to build a website that meets your unique needs. Start a blog, business site, portfolio, online store, or anything else you can imagine.

With built‑in optimization and responsive, mobile‑ready themes, there’s no limit to who you can reach with your new website. Create a simple website for your family or sell products around the world—it’s up to you.”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *